Saxlift til nedsænkning i gulv

Liften skal monteres i gulvet , således at når liften er i bun er den plan med gulvet. Dette gør, at liften ikke tager plads i værkstedet, når den ikke er i brug. Liften er 1 dynamisk og 1 statisk belastningstestet.

Køb og salg af Saxlift i Værkstedsinventar og værktøj på DBA. Her ser du Saxliften til nedsænkning , fra nimalift.

Fuldautomatisk, 3V tilslutning. Find Saxlift på GulogGratis. Vi har et stort udvalg af højkvalitets sakselifte, løfteborde og løftebordsvogne til konkurrencedygtige priser. Og så lave så liften er nedsænket , så den er plan med gulvet. Jeg er rigtig glad for min Jema Saxlift som jeg har lagt ned i gulvet.

Jeg vil have en auto-lift ind i værkstedet og vil i den forbindelse høre jer af omkring mine overvejelser. Men – hvad skal jeg have? Først havde jeg egentlig tænkt 4-søjet, da jeg foretrækker at arbejde på dem, indtil jeg blev gjort .

Kort billed-kavalkade af hvordan man kan nedsænke sin lift således den bliver plan med gulvet. Det er en lift som kan løfte 750kg. Den er hydraulisk med fod.

Jeg tænker det skal være en sakselift med fuld løftehøjde, som kan bygges ned i gulvet , så der er helt plant når den er kørt ned 😉 Gider ikke rigtigt en to søjlet. Ja ja – den fylder ikke så meget som en to søjlet, men den bliver ikke så skøn at nedsænke i gulvet og ligge en plade over 😕 Vi har annoncer under biltilbehør for Saxlift fra Bilzonen. OBS : Husk tilkøb af liter hydraulikolie, visk. KRAV TIL GULVET Betontykkelse for tons: min. Min klargøringslift som er nedsænket i gulvet.

Vi har altid et stort udvalg af autolifte, dækmaskiner og værktøj på lager. Aaby, Nordjyllan Denmark. Skal være en kvalitets lift, kom med pris. Helst i Nordjyllan Jylland kan gå.

Nenhum texto alternativo automático disponível. Manual, installations- og monteringsvejledning Nimalift. Hvis liften står en smule skævt eller hvis gulvet ikke er helt plant, så justeres løftepladerne i hvert hjørne således at det passer 1 med gulvet.

Her kan du se hvordan du montere en saxlift til nedsænking, fra Nimalift.

Se mere information her: .