Støbeform til pirke

Støbning af blink og pirke. Jeg har lavet en billedserie med lidt tekst der beskriver, hvordan jeg har gjort. Der er trods alt stor forskel på materialforbruget om du støber . Hjemmelavet i støbeform.

Fremstillet af Jørn Ejstrup Petersen. Resten af kroppen hvælvet og rund.

Springring i forreste øje. Aluminiumsstøbeform til 1gr. Materiale: Kunststof, jerntrå forniklet jern. Så er der indkøbt en støbeform til havpirke på 1gr.

Kom selv med hvidmetal og lav så dine pirke. Forfatter Assens omegns sportsfiskerforeningUdgivet 6. Kategorier Arrangement kalender, Nyhedsbreve . Euro, så mon ikke DK er ca.

Men selvfølgelig, så stiger portoen også i takt med at vægten stiger. Jeg har nu tænkt mig at lave lidt forme i silicone til lidt blylodder og pirke. Lav grejet selv – Mik Andersen mikandersen. Blink som er lange og tynde i materialet, er ikke egnet til støbning.

På den måde, kan man lave flere modeller ud af den samme støbeform. Overfladebehandlingen er lavet med pulverlak. Grunden til at jeg foretrækker . Køb og salg af Pirke på DBA.

Som lystfisker finder du nyt og brugt fiskegrej billigt til salg til priser, der passer dig. Jeg har fisket i en del år, og pludseligt har jeg fået en ubændig lyst til at fremstille mine egne pirke m. Som overskriften lyder, så har jeg et spørgsmål omkring støbeform. Under oprydning af kasser i kolonihaven, fandt jeg bogen af Niels Vestergård gør -det-selv fiakegrej. Hej du kan købe silskone til at lave støbeforme af, i mange lystfiskerbutiker, som kan holde til at pirke i bly , men det skal nok være spesialbutiker som Sports Dres, Hunter. Hvis ikke du kommer en form for afstivelse i silikonen, så tror jeg din støbeform begynder at gabe når du presser den sammen.

Overstøbe mester og lærling har været igang i støberiet, det blev til en stak jig´s, pirke i div. De virker rigtig godt det eneste er at på de store pirke er hullet hvor man hælder i for lille det skal bores lidt op. Ellers er der Bismuth metal som har de samme egenskaber som bly, men gange dyrere.

Hvidmetal findes i en blyfri legering, den vejer så mindre en bly.

Jeg omstøber en del af mit gamle fiskegrej , downriggerkugler og pirke som jeg har haft til at ligge i årtier. Du kan også købe formen af mig, jeg lovede . Original from, the University of California. Export Citation , BiBTeX EndNote RefMan . C_WINDOWS_Skrivebord_Katalog-. Sølvkroken Jensen Pirk er en blyfri udgave af klassiker som kaster meget langt. Rød Gul Blå Sort.

Refineret indstøbningspolyester med hærder. Bersaerk skrev: Hansen skrev: Bersaerk har du prøvet at støbe jig heads selv. Nej det har jeg ikke har ingen forme til jigs kun til pirke men ku da være sjovt at investere i en form.

Det vil jeg gerne prøve.