Test af svejseværk

Hvad skal man så med et svejseværk ? NEJ, der findes intet, man kan nøjes med at spartle ud. Svejsning er faktisk et vidt begreb, da der findes et hav af forskellige svejsemetoder. Derfor giver vi her et overblik over de mest brugte svejsemetoder på biler.

Det er forskellige svejse maskiner.

Den kan godt bruges hvis man kan svejse med elektroder. Den anden er en mig svejser (co2) til special tråd uden beskyttelses gas. Den er helt og aldeles ubrugelig, Burde være forbudt at sælge noget så . Tråd sætter sig fast på COsvejser ? Skrevet af Christian H. Denne type svejseanlæg benytter sig af en svejsetråd og en beskyttelsesgas.

Tråden, der fremføres mekanisk, er. Jeg kunne godt tænke mig at investere i en COsvejser (dem uden brug af CO2) til lidt hobbybrug, jeg skal svejse lidt på min ældre golf og så senere vil jeg lave mit eget computerkabinet.

Men hvilken en COsvejser er god nok til hobbybrug? Vil en af disse være ok? TrabTrading: Svejseværk. Fragtfri levering i DK ved køb af maskiner. Lidl har lige haft et svejseværk på tilbud til 5kr.

Et lille, handy ét til elektroder op til mm med svejsestrøm – 80AVores nabo har. Brugte COsvejsere til salg. Stort udvalg af COsvejsere fra private sælgere over hele landet. Køb din næste COsvejser brugt og spar penge på GulogGratis. Jeg prøver lige om der ikke skulle være en af jer der kan svare på nedenstående.

Jeg har blot sakset mailen jeg lige har skrevet til migatronic, ind her. Håber en af jer kan hjælpe: Hej migatronic. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Svejser Øvrigt Elværktøj. Klik her og find den bedste pris nu! Motor-magasinet har prøvet den nye MigatronicAutomig² 273I Autopuls svejser og må konstatere, at svejsning og lodning i biler aldrig har været nemmere.

Trafiksikkerheden er på spil, mener SKA som har fået undersøgt fem alternative versus fem originale dele i omfattende test.

Jeg har selv en uden flaske (jeg har også en MAG m. flaske Esab A-1 3amp, en inverter (TIG svejser ) samt en Esab elektrode svejser og ved hvordan de skal bruges – så nu behøver i ikke at stemple mig som klat svejser 🙂 Hvis du bare skal lave små jobs i relativ tynd plade (max mm)og udendørs . Da jeg er blevet totalt forvirret efter at have læst godt 4(give and take) tråde omkring valg af svejseværk , så prøver jeg lige at lave en enkelt. Ved brugt test er det jo lidt ligesom en brugt vaskemaskine eller en højttaler for den sags skyl enten virker det eller også virker det ikke. Få dig en gammel Migatronic 1fra først i 80erne, det kører bedre end et nyere 180X, mere strømstærk, men få en der ved noget om det til at tage med ud og lav selvfølgelig en test på noget tyndt blik a la det der skal svejses i. Flasken kostet det samme uanset størrelsen og prisen på svejseværket , det kan . Men kan desværre ikke rigtig finde tilsvarende test. Har dog fundet nogle brugeranmeldelser bla.

Den har jeg, og selv om jeg knap har brugt den, så har jeg haft en meget erfaren svejser forbi der testede og selv købte en.