Vand smager mærkeligt

Puha jeg syntes at vand smager ag jern og kalk o. Hjemme hos mig har jeg to vandhaner, der begge er tilslutte pexrør. Jeg går ud fra, at vandet til begge haner kommer fra sammen ste men alligevel smager den ene hane af metal mens den anden er fin. Jeg tænkte på om det kunne være selve vandhanen, som afgav smage, men selvom jeg lader vandet.

Vi bor i et hus med etager.

Jeg flyttede i weekenden for en kammerat, og skulle i den forbindelse have slukket min tørst i andet end øl. Tog et glas vand fra hanen, og. Det samme med mælk og Sprite. Igår ku jeg godt få ting til at glide ned. Har prøvet at spise lidt, men så snart jeg spiser så smager det dårligt og jeg mister lysten.

Vi havde et rør i kælderen (koldt vand ) som var utæt som manden så skiftede i fredags. Siden har vandet i køkkenhanen været gulligt lige når man tænder sam.

Du har sikkert oplevet, at vandet på dit natbord smager anderledes end da du hældte det op. Lovgivning og regulering har dog ikke helt kunne sikre drikkevandets kvalitet. Inden for de seneste årtier har der været flere eksempler på, at drikkevandsboringer er blevet lukket, fordi der er fundet for høje koncentrationer af uønskede stoffer i vandet. Der er stor forskel på kvaliteten af . Lugter dit vand mærkeligt ? Eller smager det anderledes, end det plejer?

Se her, hvad forklaringen evt. En flaske vand på en varm sommerdag kan være som sendt fra himlen. Og selv hvis det er gammelt, kan det som regel godt drikkes alligevel. Hvis du opbevarer vandflasker i garagen, kan du endda opleve, at vandet smager af olie, siger Truls Krogh. Vores drikkevand smager mærkeligt ! Jeg er både forarget og nervøs, for hvem ve hvad der egentlig er af giftige ting i det vand vi nu skal drikke i det næste halve år?

Her må sidde nogle kloge hoveder der kan svare mig på det ;o) Mit vand i køkkenet er begyndt at smage grimt. Hvad kan den skyldes, og hvad skal jeg gøre? Jeg har for alvor lagt mærke til det i den.

Skal der behandling til eller går det væk af sig selv. Ellers spiser jeg ikke så meget, og vand smager virkelig mærkeligt. Men ja, det kan også være medicinen, måske jeg skulle spørge en læge herude.

Ville bare lige spørge jer, inden jeg panikkede helt. Men har ikke brystspændinger f. Min coil begyndte at smage lidt mærkeligt og jeg kunne ikke rigtigt smage smagen af min e-væske, den smagte ikke rigtig brændt, men den smagte helt forkert. Så kan du rense de i alkohol eller sprit, derefter vaske det godt af med rent vand og tørre det af med papir eller ligne.

Men piletræerne ovre i markskellet var som de plejede, og han kunne stadig gå lige uden for huset og skære sig et par pilekviste, hvis han ville. Den kaffe smager mærkeligt , Johanne. Ja, som Mutters bliver den aldrig. Og så sagde han ikke mere om det den dag.

Du har helt ret, hvis du synes, at din favoritkaffe smager anderledes på ferien, og det skyldes altså ikke vandet ! Har du også oplevet, at kaffen smager anderledes på ferien end derhjemme, selvom du har købt præcis samme mærke i præcis samme indpakning og med præcis samme varedeklaration? Hvis du oplever, at vandet i din vandhane ser hvidt og uklart u skyldes det oftest , at der er luft i vandet. Du kan teste det ved at tappe et glas vand og.

Det er ikke sundhedsskadeligt af drikke vandet, men det frarådes at vaske tøj, da farven kan sætte sig. Brunt vand er et forbigående fænomen. Hey 😀 Købte en elkedel i sidste uge, som er lavet af metal eller lign. Vandet smager mærkeligt.

Er det normalt at vandet stadig skal smage af metal når den har været brugt et par gange nu eller? Det er da mærkeligt , jeg troede bare, det var vand , er det ikke bare vand ? Jeg ved ikke, hvad der gør det. Mal vender håndfladerne opad.

Men det kan man jo ikke smage i vodkaen , tror du?