Støbning af gennemløber

Du skal starte med noget modellervoks som du ruller jævnt ud. Jeg bruger gerne en rødvinsflaske, der er tømt :-). Derefter lægger du modellen på plads.

Jeg limer en mm tråd fast i begge ender. Selve modellen skal skubbes ned i modellervoksen så tråden netop rammer modellervoksen. Som du kan se skal tråden gå til .

Støb selv dine blink, Lav fiskebly, Lav selv dit fiskegrej, Hjemmelavet fiskegrej, Lav selv gipsform til støbning ,. Jeg har aldrig set Sølvpil som gennemløber i handelen, så her er et eksempel på, hvordan jeg selv har sat mit præg på et, i forvejen, eksisterende agn. Ved at lave den som gennemløber i stedet for et traditionelt . Simon: hvor køber du dit tin? Det er et blink der alene er på forsøgbasis hos Ole, og det er således ikke noget man kan købe i butikkerne, og en af betænkelighederne ved blinket – altså rent fremstillingsmæssigt – er, at det på grund af den ringe tykkelse er vanskeligt at støbe , da tråden ofte slår igennem, hvilket medfører ekstra arbejde . Derfor vil jeg gerne høre om nogle af jer, har erfaringer med andre materialet til støbeformen. Vi vil dog lave selve formen som den er beskrevet til Silicone, så der afviger vi ikke fra og følge opskriften.

Ting som den Ny grejproducent, gerne vil lave er. Fangstnet i Elektrikkerrør.

Som model til denne vejledning har jeg valgt en gennemløber , min egen Stevnskøl, som jeg vil fremstille en form til. Først gælder det om, at få lavet så godt et. Når formen er bygget færdig er det blevet tid til at støbe. Da jeg gik over til støbning af woblerne i stedet for, opdagede jeg, med hjælp fra Ole Gregersen, at vægtfylden ændrede sig, og det er faktisk således, at vægtfylden på de støbte woblere ligger tættere på vægtfylden for et blink, end for en tradtionel kystwobler, hvilket betyder, at wobleren kan fiskes både hurtigt og langsomt, . VI SNAKKER HER STØBNING I SILICONE FORME.

Tråden har kun styr i den ene form . Daiwa Magforce multihjul, med 2Siglon line, og jeg har sat en 26g. Når jeg ikke fisker med Gulp, er der oftest en gennemløber , der finder vej til enden af min line. Baggrunden er min erfaring.

Den første gennemløber , jeg stiftede bekendstskab me var Fladbukken. Filur har mindre svaj end end de to første blink, men er ellers af samme støbning. Paa den anden Side er Hauchs Roman i Formen saa dybt . Her havde jeg bestilt wobler og blink hos Steens Fiskegrej.

Så vi fik en snak om wobler og priser på endegrejet. Steen parkerede lige ude for min dør. Her er lidt af Steens gennemløber ,jeg . Noahs gennemløber kystwobler.

Formstøbningssilikonerne anvendes f. Lars hælder en liter flydende bly i formen.

Den skal have samme form som en liter mælk! Dagen startede med støbe woblere, hvad ellers, men den tog en lidt spontan drejning hen ad eftermiddagen. Mens vi støber, kommer Fabio forbi med sin nye wobler, som han med stor iver gerne vil teste på kysten. Vi kender selv følelsen, så jeg takker ja til tilbuddet og tænker at det da bliver . De skal sodes meget og i starten skal du sode imellem hver støbning. Blink som er lange og tynde i materialet, er ikke egnet til støbning.

De tre forskellige gennemløbere , er alle støbt i samme form. Her i eftermiddag har vi så prøvet at smelte noget bly, og støbe blink.